Koninginnedag

Het zijn vaak kleine dingen die een dag perfect kunnen maken. Vandaag was zo’n dag! Deze koninginnedag begon goed met het versieren van de rolstoel, oranje spulletjes om mee te nemen en mooie speldjes in de haren. Klaar om te gaan!

Eerst zijn we naar de Oranjemarkt in Veldhoven gegaan. In het zonnetje gesnoept van een ijsje. En wie stond er opeens voor Lieke’s neusje? Ellen, de orthopedagoge van de IJsbeertjes. ‘Hoi Lieke!’ Lieke liet duidelijk merken Ellen te herkennen, maar haar gezichtje straalde vraagtekens ‘Wat doet Ellen hier??’. Al snel waren ook tante Anke, ome Maarten, Robin en Luuk op de markt. Samen hebben we genoten van de muziek van de harmonie uit Oerle. Daarna was Lieke moe en tijdens onze wandeling door het park naar huis is ze heerlijk in slaap gevallen in de rolstoel. Wat is het lekker om buiten te slapen! Na de middag nog even terug naar de Oranjemarkt. Bij een terrasje kwamen we Ellen, Robert en Ruben tegen. Ook hier heeft Lieke genoten van de muziek van een dweilorkestje. En Ruben en Guusje? Gingen helemaal los, dansen, dansen! Ook Anne was daar en heeft nog even met Lieke ‘gekletst’. Na een klein uurtje was het genoeg voor Lieke. Tijdens de wandeling terug nog even bij Jeroen, Natalie, Koen en Tieme geweest. Daar waren Jac, Judith, Benthe, Mats, Karin, Ton, Tijs, Freek, Eric, Marlies, Stijn en Juul ook. Bart nog een pilsje gedronken en Lieke fijn gespeeld met Benthe. Met de bal gooien en Benthe maar oprapen, hilarisch! Benthe heeft Lieke nog wat drinken gegeven en toen was onze prinses echt klaar. Op dat moment toch jammer, de barbecue werd net warm gemaakt…Kleine momentjes die best pijnlijk kunnen zijn…Thuis heeft Lieke gesmuld van haar eten en terwijl zij lekker bij Bart in slaap viel, heb ik met Guusje nog een tochtje op de fiets gemaakt. Haren in de wind, avondzonnetje op ons gezicht, een perfecte dag met ons gezinnetje!!

2 reacties op “Koninginnedag

  1. Wilma

    Wat een mooie foto, betere reclame voor de speldjes kan ik niet hebben en ook die op facebook bij Bart is zo schattig met de 2 dames. Fijn dat jullie zo’n leuke dag hebben gehad.
    Groetjes Wilma.

  2. samantha

    Ze ziet er idd echt uit als een prinses! Lekker he ? zo’n perfecte dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.