Uitslagen

De eerste uitslag deze week is niet van Lieke, maar van Guusje.
Guusje heeft net als vorig jaar auditie gedaan voor demoteam 1 van DéDé Dance. Een spannende week voor haar.
Zelf instuderen van een stuk dans vanaf een video en een uur auditie doen. Samen met 140 deelnemers voor drie teams. Omdat ze vorig jaar in dit team heeft gezeten, wist ze wat het was. Ze wilde heel graag ‘dansen heeft me zo geholpen het afgelopen jaar mam…’. En dan kan je alleen maar heel gelukkig zijn als de mail binnenkomt maandag waarin het verlossende antwoord staat: Guusje mag nog een jaar demoteam dansen! Haar gezicht en blijdschap zijn goud waard!! Heel trots! Hard gewerkt!

Donderdag is het juffendag bij de IJsberen. Een mooie traditie vlak voor de zomer. Samen met de juffen, ouders en kinderen koffie drinken met iets lekkers en daarna heerlijk spelen. Samen met Lieke op het springkussen, in de ballenbak en genieten van de Tovertafel. Aan het einde van de ochtend lunchen we samen. Lieke heeft deze zomer geen vakantie. Door de afgelopen periode is het niet gelukt om een passende vakantie te organiseren. Voor Lieke niet erg. Ze vindt het heerlijk bij de IJsberen en geniet er al van dat Bart en ik veel meer vrij zijn.

Ondertussen plast ze met regelmaat nog heel veel. Vrijdag spreek ik dr Bok en dr Bas. De bloeduitslagen zijn gelukkig goed en de echo laat geen veranderingen van haar nieren en blaas zien ten opzichte van de vorige keer. Toch is dit niet goed. Lieke zal opgeroepen gaan worden voor een onderzoek waarbij gekeken wordt naar de spierspanning van de blaas. Dit onderzoek zal de uroloog gaan doen. Afwachten dus.

De vakantieperiode betekent ook fijn knuffelen met mensen die je niet vaak ziet. Met papa is Lieke vandaag heerlijk weer even bij Toon en Marieke. En dan is er niks zo fijn als spelen met Lore. # Zomergeluk!

Een reactie op “Uitslagen

  1. Patrycja

    Ik ben blij voor jullie en wordt er zelf ook blij van de verhalen en als ik Lieke soms buiten zie en als ik ze op foto’s zie geweldig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.