Elzengaard

Vandaag ben ik samen met mama gaan spelen op het werk van Petra, de Elzengaard. Eerst moesten we best een eindje rijden, Petra werkt namelijk in Rosmalen. Maar het was zeker de moeite waard!!

Petra werkt in een heel mooi nieuw gebouw en ze kwam ons bij de deur ophalen, gezellig! Eerst hebben we in een kringetje gezongen en elkaar goede morgen gewenst. Daarna kwam er uit een doos een windmolentje van papier die ook de kring rondging. Toen was het tijd om samen fruit te eten. Om vervolgens te gaan spelen op het luchtkussen, wat was dat leuk!!

P1020174 
P1020182 
Ik ging er gewoon van zweten….even afkoelen in de snoezelruimte, een kijkje nemen in de water belevingsruimte….pap eten en toen gingen we weer naar huis. Ik hoop dat ik nog een keer terug mag komen!

Een heel bijzondere ochtend zo op Petra's werk. Ik realiseer me dat ik toch al veel gezien heb sinds de geboorte van Lieke. En ik ben er trots op dat ik de kindjes in Petra's groep zie als bijzonder mooie individuen met een eigen verhaal en niet alleen als kindjes met een beperking. Lieke geniet vandaag volop in dit aangename gezelschap en ik ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.