Feest opa Joop en oma Nelly

Gisteren vierden opa Joop en oma Nelly hun 65e en 60e verjaardag voor familie en vrienden. Ondanks dat we alles goed haden voorbereid, heeft Lieke het niet langer als een half uur volgehouden. Petra was bereid om mee te gaan, haar stoel was in de zaal en ook haar favoriete speelkleed en speelgoed waren mee. Maar de zaal was gewoon te donker en er was teveel geroezemoes…Lieke kon de prikkels niet verwerken en was heel verdrietig. Met een knoop in mijn maag heb ik Lieke en Petra naar huis gebracht…het valt af en toe zwaar dat het niet 'normaal' is…Bij feestjes wil je zo graag als een compleet gezin zijn..Maar het raakt je vooral dat zij zich op dat moment helemaal ontredderd voelt.

Eenmaal in de auto herstelde Lieke zich goed en thuis heeft ze met Petra haar eigen feestje gebouwd. Lekker gegeten en toen bij Petra op schoot in slaap gevallen.

Uiteindelijk is het voor ons ook een gezellig feestje geworden, maar echt wennen zal dit niet zo snel.

Een reactie op “Feest opa Joop en oma Nelly

  1. samantha

    Hoi Bart en Linda.
    Wat is Lieke alweer ontzettend gegroeid.het was alweer een tijdje geleden dat we elkaar hadden gezien, maar wat een vooruitgang! Enne onthoud.. ieder stapje is er weer 1 .
    Famke was wel teleurgesteld dat ze Lieke niet had kunnen zien..
    Dus een hele dikke knuffel aan Lieke van Famke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.