Buisjes…

Een paar uur later en twee dokters verder is er voor woensdag een operatiekamer in de ochtend voor Lieke geregeld. Lieke huilt waarschijnlijk omdat er veel vocht achter haar trommelvliezen zit..althans dit denken dr Bok en de KNO arts waar we vandaag zijn geweest. En dus krijgt Lieke woensdag met spoed buisjes. Voor 'gewone' kinderen een relatief eenvoudige handeling, maar voor Lieke..tja die narcose….We hebben heel veel vertrouwen in dr Bok en ook nu weer handelt hij adequaat en snel…maar ja het is wel spannend! Hoe zal ze uit de narcose komen? Hoe zal haar zuurstofgehalte zich houden…Afwachten maar. Ze moet in ieder geval een nacht blijven slapen en dr Bok zal zelf ook nog naar haar komen kijken.

het ziekenhuis leek het wel een kleine reunie. Even bijgepraat met de voedingsassistente en schoonmaakster van de kinderafdeling. En tot onze en haar grote verrassing kwamen we Kim tegen. Kim was een goede lieve stagiaire toen Lieke net geboren was. We liepen door de gang en toen: 'Lieke? Is dat Lieke?' Wat ben je groot geworden prinsesje!'. Ze was helemaal ontroerd om Lieke te zien. Boven verwachting, zo vind ze Lieke eruit zien en ook trots! Ze zei: 'we wisten geen van alle hoe Lieke zich zou gaan ontwikkelen, uberhaupt nooit durven dromen dat ze bijna 3 zou worden!!'.

Een leuke enthousiaste ontmoeting, die deze onzeker dag ook weer een beetje kleur heeft gegeven. Met veel pijnstillers en antibiotica de komende dagen doorkomen en dan maar hopen dat het snel woensdag is.

4 reacties op “Buisjes…

  1. ‘Gelukkig’ duurt narcose bij buisjes plaatsen maar heel kort, dus hopelijk beseft haar lichaam dat het gewoon een kort slaapje is. Pepijn heeft vorige maand buisjes gekregen. Van narcose tot terugbrengen naar recovery duurde precies 4 minuten!
    Wel fijn dat de oorzaak van het gehuil snel was gevonden!!!
    Heel veel toi-toi. In het ziekenhuis is Lieke in goede handen. Vertrouw op hun deskundigheid en vertrouw op de kracht van Lieke.

  2. gymven

    We hopen dat Lieke hier goed doorheen komt. Ze heeft toch wel een hele speciale engelbewaarder.

  3. Ghislaine

    Via deze weg wens ik je heel veel sterkte in het ziekenhuis. Jullie weten dat ze in goede handen is en het maximale voor haar wordt gedaan. Hopelijk is het ook bij haar in een paar minuten gedaan en blijft het bij een kort slaapje. Al zal het korte slaapje niet minder spannend zijn.

  4. Joke

    Van Trea hoorde ik dat Lieke naar het ziekenhuis moet voor buisjes. Spannend. Hopelijk slaapt ze naderhand beter en heeft ze ook geen pijn meer.
    Heel veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.