Opa en oma’s bed

Terwijl Bart en ik heerlijk hebben gewinkeld, gegeten en uitgeslapen in Maastricht, heeft Lieke gelogeerd bij opa en oma. Een hele opgave, want Lieke gebruikt op dit moment veel medicijnen en is niet helemaal zichzelf door de pijn in haar oren…Twee keer puffen per dag voor haar longen, medicijnen voor haar darmen, medicijnen voor haar maag, drie keer pijnstilling per dag, drie keer antibiotica per dag, drie keer speciale neusdruppels…Een hele apotheek! Maar het is hartstikke goed gegaan. En Lieke heeft iets bereikt, wat niemand ooit voor elkaar gekregen heeft…opa en oma hebben in het logeerbed geslapen en Lieke in het grote bed!! Thuis slaapt ze natuurlijk ook in een grote meiden bed en ze laat duidelijk merken dat dat grote bed bij opa en oma wel heel fijn ligt, dus….'kom op opa, wij gaan naar het logeerbed!!'. Bart en ik zijn helemaal opgeladen voor deze spannende week!

Vandaag kregen we een telefoontje van Maarten, één van de initiatiefnemers voor de Stichting voor Lieke. Hij is bij de notaris geweest en na aanhoren van het hele verhaal, stelt hij belangeloos de akte op voor de Stichting! Het wordt nu toch heel echt!!

In de namiddag genoten van het zonnetje op het hockeyveld bij ome Maarten! Een lekker weekend, met een fijne verlenging morgen!

Een reactie op “Opa en oma’s bed

 1. Henk en Hennie

  Lekker hè Lieke jij in het grote bed!
  Ook wij vinden het spannend woensdag de buisjes in je oren.
  We hopen dat het allemaal goed gaat, maar pijn in je oren is ook niet fijn. We zullen zeker aan je denken!!
  Heel veel groetjes van,
  Ome Henk en tante Hennie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.