Vakantie!

Na een weekje kei hard werken aan het verhaal van Lieke, hebben we nu samen drie weken vakantie! Nee, we gaan niet weg…vorig jaar kwamen we vermoeider terug van de vakantie als dat we gingen, thuis is alles zo fijn aangepast. We gaan nu drie weken thuis genieten, af en toe een dagje weg, geen gehaast, fijn samen zijn! Niet dat we geen afspraken hebben. Sommige dingen gaan toch gewoon door; dinsdag komt onze klantmanager van de gemeente voor de rolstoel. We hebben een gesprek met Visio over de uitslag van Lieke’s ontwikkelingsonderzoek en we moeten nog op controle bij de KNO arts voor de buisjes…Maar verder veel leuke dingen en tijd voor elkaar!

Een reactie op “Vakantie!

  1. Ghislaine

    Eindelijk lekker tijd voor elkaar. Geen gehaast, lekker tutten, leuke dingen samen doen. Daar wens ik jullie het allerbeste weer bij. Niet te warm, wel een zonnetje en natuurlijk droog. Geniet met z’n vieren en tot over 3 weken.
    Groeten, Ghislaine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.