MMC VMK overhandigen speelgoed

Op het kaartje bij de bloemen staat: ‘Beste Meer dan een Wonder, lieve Lieke, enorm bedankt voor dit prachtige gebaar. We zorgen ervoor dat het optimaal gebruikt zal worden. Groetjes Team Kinderafdeling’ .

Ook al is Lieke er zelf niet bij vandaag, zij is fijn bij de IJsbeertjes, is ze er wel, in ons hart. Het is druk op de kinderafdeling; Sanneke, dr Bok en een aantal verpleegkundigen zijn aanwezig. Net als de directeur van het Vrouw Moeder Kind Centrum, het hoofd van de pedagogisch medewerkers, iemand namens de afdeling communicatie en het Veldhovens Weekblad met fotograaf.

Bij het overhandigen vertel ik over de boekpresentatie, de Stichting en de wens van Bart en mij om namens de Stichting een deel van de opbrengsten van het boek om te zetten in snoezelmateriaal voor de kinderafdeling. Een plek vol warmte en professionaliteit, maar zonder geschikt speelgoed voor kindjes als Lieke. De bubbel unit en het kralen gordijn worden heel enthousiast ontvangen en dr Bok is erg dankbaar. Wat een bijzondere ervaring!

Met ons prinsesje in gedachten verlaten we na wat nagepraat te hebben het ziekenhuis. Bart en ik eten samen wat, alles gedaan met Lieke in onze gedachten en trots op het eindresultaat!

http://www.mmc.nl/over_mmc/nieuwsoverzicht/lieke_van_rooij_schenkt_snoezelspeelgoed_aan_mmc

 

2 reacties op “MMC VMK overhandigen speelgoed

 1. tiny en jac

  om trots op te zijn dat Lieke zoveel betekend voor vele zieke kindjes

 2. martine

  Beste Bart en Linda,
  Wat een mooi gebaar en wat een leuk cadeau!! Ik kreeg een uitnodiging om erbij te zijn, maar helaas zat mijn agenda helemaal vol.
  Ik heb het cadeau vanmiddag wel mogen bewonderen, er zullen veel kinderen van gaan genieten! Heel erg leuk, dankjewel!!

  Ik hoop dat ‘verder’ alles goed gaat met jullie….heel veel groetjes aan Lieke en Guusje. Tot kijk, Martine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.