Eerste fruithapje!!

P1000500

Het was een spannende dag vandaag, Lieke’s eerste fruithapje bij logopediste Ankie! Zou ze zich verslikken? Zou ze kunnen doorslikken? Een heleboel onzekerheid…maar de eerste 5 hapjes gingen goed!! Lieke moet nu om te oefenen twee keer per dag vijf hapjes peer eten…En dan na 10 dagen twee keer per dag vijf hapjes wortel etc.. Maar het begin is gemaakt en ze kan in ieder geval op deze manier iets proeven!

Vóór de logopedie ook naar de ortopedisch consulent geweest voor de heupen. Dit was een korte controleafspraak voor de spreidbroek. Alles zag er goed uit, broekje zit prima. Daarna ook Martiene de fysio gezien, zij was erg tevreden. Lieke maakt op haar eigen tempo zeker ontwikkelingen door.

2 reacties op “Eerste fruithapje!!

  1. Karin

    Kei goed lief moppie!

  2. Oom Brian en Tante Anja

    Kei goed van je Lieke en wat zou papa blij zijn dat je ook wortel mag gaan eten ..want bij Oma Dita eten ze altijd wortels als je komt eten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.