Variété én even geen sonde!

Afgelopen weekend stond in het teken van concert Variété. Voor Lieke betekende dit ook veel variatie in mensen! Vrijdagavond heeft oma Nelly opgepast, terwijl wij generale repetitie hadden. Zaterdag hebben we Lieke naar tante Anke en ome Maarten gebracht, waar het keten kon beginnen. Knuffelen, mini disco en heerlijk met ome Maarten uitgeslapen in bed!  Oppassen_lieke_april_2009_044

Zondag heeft tante Anke, voordat zij zelf naar het concert ging luisteren, Lieke weer naar oma Nelly gebracht.

Bart en ik hebben een heerlijk weekend gehad, een zeer geslaagd concert en twee heel gezellige avonden. Jammer dat de klok werd verzet, want dan is half 11 repeteren op zondag erg vroeg als je om 4 uur thuis bent ’s nachts….

Maar de grote verrassing kwam vandaag tijdens het bezoek aan logopediste Ankie en de dietiste: Lieke’s sonde mag er uit!! Ankie is overtuigd dat Lieke het kan en dus gaan we nu een aantal dagen kijken hoe Lieke hierop reageert…Heel spannend maar wat een mijlpaal!! We hebben een weegschaal moeten halen om haar gewicht in de gaten te houden. In het ergste geval moet de sonde weer terug, maar nu gaan we eerst een week genieten van een heel mooi gezichtje zonder pleisters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.