Lente

Het is heerlijk lente en Lieke zit, mede doordat haar sonde eruit is, prima in haar vel!

Gisteren met het speelgroepje een heerlijke lentewandeling gemaakt naar de kinderboerderij van de GGzE. Beestjes bekeken en ook een heel klein konijntje aangeraakt…Lieke keek wel heel verbaasd toen Bart even kwam kijken.

Bart was bij de GGzE aan het werk en had net van zijn collega’s een heel lief kado gekregen: 2 dagen knuffelen met Lieke. Alle collega’s hebben hiervoor uren ingeleverd, wat een super gebaar!

Vandaag een spannende dag, Lieke moest naar de Tiktakjes zonder sonde. Gelukkig is het allemaal goed gegaan, ze dronk prima en heeft fijn gespeeld. Het is gewoon te hopen dat het voldoende is…wat zou het fijn zijn als die sonde niet terug hoeft.

En de hapjes gaan steeds een beetje beter, sperzieboontjes zijn erg lekker!

P1000507_2

2 reacties op “Lente

 1. Marian

  Hoi Bart en Linda,
  Wat ziet Lieke er goed uit.Fijn dat de sonde eruit is voor jullie maar vooral voor Lieke!Hopelijk vandaag goed nieuws gehoord en mag de sonde er uit blijven!!
  Groetjes Marian
  P.S. Bart wat heb jij lieve collega,s

 2. jos en corry

  Ha Linda Bart en Lieke.
  Fijn dat de sonde eruit is. Vorige week heb ik Lieke gezien bij onze Joop en Nelly. Ze ziet er goed uit! Heerlijk in de box lag ze geluidjes te maken.Ik vond dat ze een stuk steviger is geworden.
  Veel groeten van J. en C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.