Weekend

Dit weekend begon met het hele bijzondere telefoongesprek met Marjo de moeder van Marjan. Marjo heeft contact met ons gezocht naar aanleiding van het stukje over Lieke in Zeldzaam Download zeldzaam32.pdf  Ja, wat kunnen we daar over vertellen, het was heel confronterend maar toch ook fijn. Hoe ga je om met het feit dat de kans heel erg groot is dat je kind niet lang leeft…Fijn om te horen dat zij ook heel erg genoten hebben van Marjan en dat Marjan zich al die jaren heeft ontwikkeld. Veel herkenning, Marjan was net als Lieke een heel sociaal en vrolijk meisje! We spreken af om contact te houden.

P1000496_2 Zaterdag hadden papa en mama repetitie voor het Variété concert (jullie kunnen allemaal kaartjes bestellen bij mama!!!) en komen Ellen en Robert voor de eerste keer oppassen. Zo gezellig!!! Heel veel geknuffeld en getut met Ellen en enorm gesjanst met Robert. Zeker voor herhaling vatbaar!

’s Avonds is mama naar het vrouwen verjaardagsfeestje van Gabi geweest, ze werd…Een heel gezellige avond, waar mama ook gekletst heeft met een buufje van Gabi die samen met haar zoontje al een hele tijd naar de speelgroep van MEE gaat (speelgroepje voor kinderen van 0-4 jaar) met een beperking . Goed om te horen dat zij zo enthousiast is, aangezien wij woensdag voor de eerste keer gaan en dit best spannend vinden.

Het weekend afgesloten met een bezoekje aan de familie van oma, was veel te lang geleden..en erg leuk om iedereen weer te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.