Zeldzaam

En dan is daar het moment dat ons stuk over Lieke in het blad van de oudervereniging Zeldzaam is gepubliceerd. En het onverwachte gebeurd, we krijgen een mailtje van Marjo de mama van Marjan en alles wat in de literatuur staat komt opeens heel dichtbij. Marjan is in april 1997 geboren en in september 2007 overleden aan een longontsteking. Een heftige maar toch ook fijne mail, zoveel herkenning..De mail bevat ook een foto van Marjan als ze net zo oud is als Lieke…wat een gelijkenis. We spreken af morgenavond te bellen, beide helemaal onder de indruk.

En Lieke, Lieke zit op dit moment bij papa tv te kijken..en lacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.