Helaas weer ziekenhuis…

Vanmorgen is Lieke helaas, na 40 dagen geen acute ziekenhuishulp, weer opgenomen op de kinderafdeling, ze heeft een heftige buikgriep. Gelukkig hebben we niet lang gewacht met het bellen van de kinderarts, waardoor de schade hopelijk meevalt. Ze ligt hier nu naast mij in een groot kinderbedje te slapen en heeft een sonde in haar neus. Via de sonde krijgt ze ORS omdat ze niet wil drinken. Balen, maar ze heeft laten zien dat als ze niet ziek is, ze waarschijnlijk geen sonde nodig heeft.

Doordat Lieke nu op de grote kindjes afdeling ligt, heeft ze tv, internet en volop speeltjes. Dus fijn voor haar, maar zeker ook voor ons. Bart zit nu een filmpje te kijken en ik blijf vanavond hier slapen. Een iets ander Pasen als we gehoopt hadden, maar hopelijk voelt ze zich snel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.