Visio

Afgelopen maandag is dan eindelijk de passing van de Zoef Zoef geweest. Wat fijn dat dit samen met Judith, de fysio, kan op de Vuurtoren en dat wij hier dan niet bij hoeven te zijn. Benieuwd wanneer de Zoef Zoef geleverd kan worden.

Dinsdag schrijft Judith in haar schriftje: Tijdens de fysiotherapie vandaag op een kleine wig op de buik kon Lieke steunen op de armen en haar hoofd optillen. Echt een aantal keren achter elkaar!! Daarna ook nog op de mat op de buik, dit keer met hulp en steun. Lieke was vrolijk en energiek! Altijd leuk om te lezen!

Woensdagochtend is Renee komen spelen. Renee had een hele mooie olie lamp projector bij. Lieke heeft samen met Renee genoten op het waterbed van de bewegende druppels op de muur terwijl mooie muziek uit de cd speler klonk. Een eigen snoezelplek!

’s Middags hadden we een afspraak met Marlon van Visio. Leuk! Lang geleden! Ook al heeft Marlon niet meteen de oplossing voor het ‘vervelen’ van Lieke, we krijgen wel een aantal goede tips. Lieke vindt het leuk om uit te laden en dus geven we haar puzzels met grote handvatten, stoppen we spulletjes in bakjes en proberen we haar te ondersteunen bij het inladen. Lieke kijkt heel serieus bij dit alles en heeft de grootste lol als ze iets kan pakken. Marlon bespreekt de situatie verder met de spelbegeleidster van de Vuurtoren en we hebben weer contact.

En vandaag bericht uit Groningen. De tandarts wil graag een afspraak met ons..dus…Groningen here we come…En als de meisjes in bed liggen lees ik het verslag van Lieke’s persoonlijk plan bespreking. Leuk om ons gesprek na te lezen. Leuk om de doelen voor de komende periode op een rijtje te zien staan. ‘ 5 meter veilig verplaatsen met een Zoef Zoef’ wat zou dat gaaf zijn! ’10 seconden staan aan een tafeltje’, ‘Lieke kan zelfstandig binnen 3 maanden 3 kleine vormpjes in de grootste opening van het Barry Emons vormenbord leggen’. Om stil van te worden, zo fantastisch!

 

2 reacties op “Visio

  1. samantha

    Door zo’n mooi berichtje van Judith , krijg je weer een BIG- Smile!
    Doet altijd goed om iets positiefs te horen, dan wordt je weer extra gemotiveerd!

  2. Laurens van Ek Marques zegt:Hoi, Wat een ontzettend leuk wboelg heb jij! Dat kom ik niet vaak tegen. Ik vroeg me alleen af hoe jij rond komt in Portugal. Ik heb er vijf jaar gewoond en zou graag terug willen maar met de economie van nu vraag ik me echt af of dit een goed idee is. Heb jij hiermee ook ervaring ? En zou je die met mij willen delen ? Ben benieuwd. Groetjes Laurens[] Reply:juni 14th, 2011 at 22:27Hallo Laurens,Bedankt voor je compliment over mijn blog! Ik had in Nederland al mijn eigen bedrijf: webdesign en grafisch ontwerp. Dat heb ik 12 jaar geleden meegenomen naar Portugal. Mijn werk leent zich goed om op afstand te doen, de meeste van mijn klanten zitten nog steeds in Nederland. Ik ga daar enkele malen per jaar een week of langer naar toe om gesprekken met klanten te voeren, presentaties te houden of workshops te geven. Tot tot nu toe werkt dit prima.[]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.