Negen jaar

Lach, Feest, Koester, Wens, Heb Lief, Verwonder.

Lieve Lieke,

morgen word je 9 jaar! Op 24 september 2008 kwam je om 12.15 uur op deze wereld en noemde de gynaecoloog je het dotje van de dag. Je was nog geen 40cm en je woog 2380 gram. Nu 9 jaar later noemde de arts op de operatiekamer twee weken geleden je weer het dotje van de dag, je bent 92 cm en weegt 11 kilo.
Blog verjaardag_1
Je hebt een uitstraling om jaloers op te zijn. Je geniet van het leven iedere dag weer. Je bent een mooi mensje met zoveel doorzettingsvermogen. Nooit gedacht dat we je negende verjaardag zouden mogen vieren.
Je grootste overwinning het afgelopen jaar is de nieuwe rolstoel. Je hebt laten zien dat je met je handjes vooruit kunt komen. En gisteren hebben we de rolstoel eindelijk gepast. Over 6 weken kun je hopelijk de hele wereld gaan verkennen op deze nieuwe manier.
Blog verjaardag_4
Morgen vieren we jouw verjaardag. Via een kennis zijn we in contact gekomen met Marieke van Lieshout van ‘Bijzonder jij’. Marieke is ritueel begeleider en was op zoek naar nieuwe ervaringen op het gebied van ‘stil staan’ en ‘het leven vieren’. Samen met haar hebben we op een hele leuke manier jouw moment voorbereid. Je lieve zus heeft een belangrijke rol morgen en ze telt dan ook voor jou al een aantal dagen de dagen af. Jouw gezichtje als ze dit doet is goud waard! En dus voordat morgenmiddag het feest losbarst, staan we samen met een kleine groep mensen op een andere manier stil bij dit bijzonder feestelijke moment.

Lieve Lieke, geniet van morgen! Geniet van de aandacht, de warmte en de gezelligheid.
We zijn enorm trots op jou en zijn dankbaar dat je onze prinses bent!

Dikke kus papa en mama

Een reactie op “Negen jaar

  1. Patrycja

    Wat leuk
    En een mooie nieuwe rolstoel heeft ze
    En leuk dat ze dan zelf met haar handen de wielen kan draaien
    Ik ben trots op lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.