Severinus

Dit is wat ik vanmorgen zie als ik je kamer op kom, wat een geluk! Als we daarna samen in een ochtendzonnetje naar XieJe, de zaterdagopvang van Severinus, lopen, voel ik me heel blij. Langzaamaan vallen de zorg puzzel stukjes op zijn plaats. In de week van 20 mei wordt een camera op je kamer geplaatst waardoor de nachtdienst van Severinus 1 nacht in de week de camera overneemt. Sinds december slaap ik als je thuis bent alleen met camera en dat brengt toch een onbewuste alertheid mee. Nu gaan zij tijdens deze nacht jou in de gaten houden en mij bellen als er iets is. En als ik me niet lekker voel of echt een nacht goed moet slapen hoef ik maar te bellen. Ook als jij ziek bent, kunnen extra ogen meekijken. Na de zomer ga je op dinsdag slapen in de logeerboerderij van Severinus. Gewoon hier bijna in de achtertuin. Een mooie plek waar ook Francy werkt zodat iedereen jou goed kan leren kennen. Dat betekent ook dat je met oud en nieuw in Veldhoven slaapt. Bizar hoe blij ik daar van wordt. En dan over een aantal maanden ook naar het Kinderdagcentrum van Severinus. Ik ben onder de indruk van het ondernemerschap binnen Severinus en de professionals. Ik heb al zoveel geleerd van de samenwerking met al deze bijzondere collega’s. Dankbaar voor deze mogelijkheid ook vanuit mijn eigen werkgever. En ik voel me een bofferd dat ik vanuit Severinus een studente mag begeleiden samen met dr Bok. Leuk om met hem vanuit een gezamenlijke passie voor wetenschap en verbetering van zorg te mogen samenwerken.
Dit alles zegt niks over de mensen die nu voor je zorgen bij Lunet en Rensis, Lieke. Je hebt het daar enorm naar je zin en er wordt super voor je gezorgd! Maar gewoon het idee van alles in Veldhoven hebben met het oog op de toekomst die je hopelijk mag hebben, zijn dit goede stappen.

Vorige week is in het Radboud bepaald dat je de botox behandeling weer krijgt. De operatie zal in november of december gepland worden. De anesthesist was wat onrustig, de laatste keer heb je op de IC je eigen ‘gekke’ dingen laten zien waardoor ze nu twijfelden of je toch niet naar de IC moet. Papa en ik hebben aangegeven dat de eerste keer met alleen een roesje het wel onder controle was en dat de laatste keer de tube van narcose in combinatie met de duur van de narcose vanwege je tanden de problemen hebben veroorzaakt. We willen je eigenlijk niet op de IC hebben als het niet nodig is…Gelukkig komen we samen tot de conclusie dat een extra recouver medewerker ook een oplossing is en er zal op de achtergrond een IC bed gereserveerd zijn.
Maar dit pas aan het einde van het jaar..

We beginnen maar gewoon met vandaag, jij gaat zwemmen en spelen met je vriendjes bij XieJe en ik zie je straks weer mooie lieve prinses!

Een reactie op “Severinus

  1. Patrycja

    Mooie verhaal
    Wordt ik blij van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.