Zorgen met passie

Ik app dat Lieke een goede dag heeft gehad en heerlijk ligt te slapen en dat ik de camera uitzet. Dan volgt een berichtje van de nachtzorg van Severinus ‘Lekker slapen Linda’! En dat doe ik. Sinds drie weken kan ik op donderdag Lieke’s camera uitzetten en neemt de nachtdienst van Severinus de zorg over. Heerlijk een nacht geen licht en geluid van een zuurstofconcentrator. De volgende ochtend app ik dat de camera uit kan en kunnen we beginnen met de dag, heerlijk uitgerust. Een mooie aanvulling op het zorgsysteem van Lieke.

Joyce is gisteren even thee komen drinken. Nu ze niet meer bij Lieke bij de IJsbeertjes werkt, moet er af en toe knuffeltijd worden ingeruimd. Lieke en Joyce genieten er zichtbaar van. En ik vind het fijn om weer bij te kletsen.

Door het bezoek van Joyce besef ik me weer hoe goed Lieke vooruit gaat met haar rolstoel en hoe hard ze daarvoor werkt met haar fysio Judith. Trots laat Lieke Joyce haar rijvaardigheden zien en van ons enthousiasme stuitert Lieke alleen maar harder.
Judith stuurt gisteren ook foto’s van de zitoefeningen en ik ben zo trots!

Dankbaar voor de goede zorg om haar heen! Dankbaar voor het delen van liefde voor dit mooie mensje!

Naast haar vooruitgang in de rolstoel met rijkunsten, is Lieke ook gegroeid. Haar beentjes bungelen een beetje naast de rolstoel. Na een aantal aanvraag weken en perikelen staat er nu toch echt een nieuwe passing datum eind juni. Benieuwd wat dit gaat opleveren. Zou er een nieuwe rolstoel moeten komen? Ik hoop het wel, nieuw stijltje voor de prinses kiezen 🙂

Een reactie op “Zorgen met passie

  1. Patrycja

    Leuk om te horen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.