Feestvarkentje

24 september 2008 veranderde de wereld omdat jij werd geboren! Een klein iniminimensje en je laat meteen zien dat je anders bent..je doet je oogjes niet open, je kunt je suikergehalte niet op peil houden en je hebt saturatie dips tijdens het drinken waardoor je al snel een sonde krijgt.
11 jaar later ben je nog steeds niet groot, maar ‘kijk’ je met jouw ogen steeds wijzer de wereld in.
Afgelopen zondag vieren we je grote mensen feest. Een feest waar jij blij van wordt. Heerlijk buiten met je rolstoel in de zon en allemaal lieve mensen om je heen. Je smult van de taart die Guusje heeft ontworpen en geniet van de gezelligheid.
Dinsdag vieren we je echte verjaardag bij de IJsbeertjes. Weer smullen van taart en genieten van liedjes zingen en heel goed gezelschap. Ook een gek moment want het zal je laatste verjaardag zijn bij de IJsbeertjes. Volgend jaar vieren we je verjaardag bij het Kinderdagcentrum van Severinus.

En aan het einde van de dag breng ik nog een taart naar het logeerhuis. Op dinsdag slaap je tegenwoordig bij Severinus, dus ook daar is het feest. En weer straal je van oor tot oor en smul je van de taart.

En dan al die berichtjes van zoveel lieve mensen. Mensen die er al die jaren zijn geweest. Mensen die we ooit ontmoet hebben, een bijzondere plek in ons hart hebben en nooit je verjaardag vergeten.
Je bent helemaal jarig, op en top een elfje geworden lieve Lieke! Je staat midden in het leven met heel veel mensen die van je houden. Trots op jou, jouw talent om ondanks al je beperkingen zoveel mensen aan je te kunnen binden!

En dan is het gewoon weer donderdag en heb je vandaag al drie plas explosies gehad. Vanmorgen begonnen met een bed verschonen en Lieke in bad en daarna binnen een paar uur bij de IJsbeertjes natte kleren.
We zijn dinsdag gestart met de pleister medicatie en er staat op de verpakking dat het een paar dagen duurt voordat het werkt…ik hoop het heel erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.