Afspraken, afspraken

Ik doe de deur bij de IJsbeertjes open en ik zie Lieke in de bedbox liggen..ze hoort mijn stem en ze verstilt. Dan gaan haar oogjes vlug op en neer en begint ze te lachen. Als Lieke in de rolstoel zit kraait ze volop. Ik heb Lieke ruim een week niet gezien. Ik heb genoten van zon, zee, strand, prachtige wandelingen en heerlijk eten. Ik heb de intensieve zorgen van de afgelopen maanden even achter me gelaten. Ik heb de zorg van Lieke niet gemist. Maar wat heb ik het mensje Lieke gemist!

We hebben een afspraak in het Radboud vanmiddag en dus fijn samen zingen in de bus. Bij de tandarts heeft ze geen gaatjes, wel een grote kies die flink los zit en dus is er even overleg of deze eruit gehaald moet worden in verband met verslikken. Uiteindelijk besluiten we dit niet te doen, Lieke kan niet voldoende verdoofd worden en is te beweeglijk om haar geen pijn te doen. Ze wisselt volop en in haar mini mens kaak proppen zich steeds meer volwassen tanden. En dus besluit de tandarts dat bij de volgende afspraak over 3 maanden het hoofd orthodontie meekijkt. Niet voor een beugel natuurlijk, maar voor een eventueel extractie plan om meer ruimte te maken in haar mond. Nog maar even niet aan denken.
Als we terugrijden valt Lieke lekker in slaap. En geniet ik van het samen zijn.

De laatste weken van dit jaar staan in het teken van ziekenhuis afspraken. Deze week hebben we ook nog een afspraak met de uroloog. Ondanks de pleisters, die in eerste instantie hoop gaven, zijn er toch nog veel natte bedden…Hoop dat de uroloog nog opties heeft.
Verder zijn we aan het wachten op de oproep voor de operatie met de botox. Het aantal slabbers neemt alleen maar toe. En 22 november staat een uitgebreide afspraak met de kindercardioloog op het programma. Benieuwd wat de groei en het ouder worden doen met haar bijzondere hartklepjes en ‘fjorden’ in de hartkamer.
Vandaag ook een brief van de fysio voor dr Bok ontvangen. We maken ons zorgen om Liekes rug. Het lijkt of deze toch wat meer afwijkt…een foto zou uit moeten wijzen of de scoliose echt ernstiger wordt.

Gelukkig is Lieke zelf heel happy en geniet ze van het thema herfst, van de kinderen om haar heen en van steeds meer bewegingsvrijheid met haar rolstoel krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.