Hoofd en hart

En dan staan er twee narcoses gepland..Deze week het Radboud gesproken over de botox. Er zijn een aantal botox dagen uitgevallen waardoor de wachtlijst met kinderen stevig is. Waarschijnlijk is Lieke nu 17 januari aan de beurt. Duimen, want de slabbers zijn niet aan te slepen..
En de blaas van Lieke blijft een zorg. Inmiddels heeft ze tijdens de nacht een volwassen incontinentie legger in haar luier. Dit zorgt er in ieder geval voor dat haar pyjama en bed droog zijn in de ochtend. Maar de oorzaak van dit alles? De urologe heeft uitgebreid overleg met dr Bok. En nu zal, als de anesthesist en de kinderintensivist, akkoord zijn onder narcose een blaasonderzoek gedaan worden. Volgende week vrijdag weten we meer.
Morgenochtend worden voor het cardiologisch onderzoek, met onder andere een ECG en uitgebreide hartecho, foto’s gemaakt van haar rug. Daar horen we woensdag dan de uitslag van.
Ondertussen zijn we ook in overleg over het tillen van Lieke. Bij Severinus wordt multidisciplinair nagedacht over het tillen van Lieke. Ze weegt nu 15 kilo en is heel beweeglijk en onvoorspelbaar. Maar ze is ook nog zo klein…De ergotherapeute, fysiotherapeute en medewerkers van XieJe, het logeerhuis en dadelijk het Kinderdagcentrum denken mee. Inmiddels bij de gemeente een gesprek aangevraagd om over de mogelijkheden van tilvoorzieningen te praten. Dit is een geval je hoofd denkt niet hetzelfde als je hart…

En Lieke zelf? Die lijkt vooral last te hebben van een kies die er maar niet uit wil 😉 Ze geniet van de Sint festiviteiten, de liedjes toveren een glimlach op haar gezicht. Ze vindt het heerlijk om buiten te zijn en werkt hard met Judith tijdens de fysiotherapie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.