Uitslagen

Het onderzoek bij de cardioloog is gelukkig goed. Liekes ECG is goed en de echo van het hart laat zien dat de linkerkamer en hartkleppen ondanks dat ze zo anders zijn, het prima doen. De cardioloog heeft na de echo ook geen bezwaar tegen de narcoses die gepland zijn. Afgelopen donderdag belt dr Bok dat de foto van haar rug niet helemaal goed is. De verwachting was dat er boven in de rug een scoliose zit, nu lijkt de overgang van bekken naar onderrug niet goed te zijn. De foto moet besproken worden met de orthopeed en een MRI moet meer duidelijkheid geven. Een MRI moet ook onder narcose…dus dr Bok gaat heel erg zijn best doen om het blaasonderzoek en de MRI te combineren.
Vrijdag hebben we een afspraak bij de Preoperatieve Screening. Bij de apotheker assistent bespreken we haar medicatielijst. Op dit soort momenten ben je je weer even heel bewust van de hoeveelheid medicijnen. Mary doet de rest van de intake. En uiteindelijk spreken we met de anesthesist. Een hele aardige man. Hij gaat de gegevens van de ok van vorig jaar in Nijmegen opvragen. Voor het blaasonderzoek moet ze een half uur onder narcose. Hij hoopt zonder intubatie en als de MRI gecombineerd wordt komt er nog ruim een half uur bij. En mocht er echt iets niet goed gaan kan ook gebruik gemaakt worden van de volwassen IC. Ik merk aan mezelf dat ik het spannend vindt…je hebt geen controle over de situatie..je kunt alleen maar hopen. Als alles goed gaat wordt ze 23 december geholpen, ik zal blij zijn als het voorbij is.

Deze week wordt ook haar nieuwe loopmiddel gebracht en ingesteld. Een maatje groter 🙂
Ze gaat als een speer!

En er is veel Sinterklaas 🙂 met de IJsbeertjes bezoeken ze Sinterklaas en vanmiddag viert Lieke, samen met Guusje, papa, Ronelle, tante Anke, ome Maarten, Robin, Luuk, opa Joop en oma Nelly Sinterklaas. Ze geniet van de gezelligheid, het uitpakken van de kadootjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.