Mmmmmmammmmma

‘Mmmmammmmammmma’ iedere keer tovert Lieke een glimlach op mijn gezicht als ze deze nieuwe klanken brabbelt. Wat lijkt het op mama! Ik weet niet of ze het bewust doet. Maar alleen al de nieuwe klanken zijn een mooie ontwikkelingsstap.

Er is alweer een maand voorbij sinds de laatste blog. Inmiddels zijn alle uitslagen binnen. Lieke heeft een verticale scoliose, ze wordt een ‘hoepeltje’. Niet echt een verrassing als je haar ziet zitten, maar toch de bevestiging raakt me. Gelukkig is haar ruggenmerg niet beschadigd. Het enige wat het proces kan vertragen is blijven bewegen. Dus de uitslag is besproken met de revalidatiearts en die gaat samen met Julia, Liekes fysio een programma maken. De bloedstollingsuitslagen waren gelukkig allemaal in orde. Dit betekent dat als Lieke gaat menstrueren de gynaecoloog de prikpil als optie heeft. Zucht…ik hoop maar dat het nog even duurt. Het past allemaal niet bij dit kleine lieve meisje…
En verder moet ze in september nog een keer bloedprikken om te kijken of haar Hb weer normaal is.
De zorg heeft geen zomervakantie 😉 We hebben gisteren een passing gehad voor een nieuwe rolstoel. En in augustus staat er nog een botox controle en een tandarts bezoek in Nijmegen gepland.
De thuiszorg is ook nog niet opgestart vanwege Corona. Hopelijk mogen Esther en Nancy vanaf 1 september weer voor Lieke zorgen.
Het logeerhuis is wel weer gewoon open, en hoewel ik het heerlijk vind om Lieke zoveel om me heen te hebben is het ook heel nodig om weer te ontzorgen.

Twee weken geleden heb ik mijn huis te koop gezet. Mooie nieuwe plannen om in Oerle te gaan wonen. Niet gedacht ooit nog uit dit fijne huis weg te gaan. Maar soms verrast het leven je op een positieve manier en zet je toch die eerder ondenkbare stap. Ik kan niet wachten tot we gaan verhuizen begin april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.