Bijna jarig!

Lieve Lieke,
Donderdag word je 12 jaar….12 jaar! De dagen voor je verjaardag denk ik terug aan de dagen van verwachting voor de bevalling en je geboorte. Wat lijk het ver weg..
De onzekerheid, de angsten, niet weten wat er gaat komen. En al snel de diagnose met heel veel verdriet. En als ik je dan nu zie. Wat ben ik trots op jou! Een dapper klein mensje wat heel veel niet kan, maar ook zoveel wel kan. Ik zie niet meer wat je had kunnen zijn, ik zie vooral wie je bent geworden. Je staat ondanks al je beperkingen heel blij in het leven. Je geniet van aandacht en mensen om je heen. Sinds je echt met je rolstoel kunt rijden, ervaar je zelfs vrijheid en zelfcontrole. Je bent ondeugend, hebt humor en je weet mensen aan je te binden.
Ik vind het heerlijk om je om me heen te hebben. Je hebt mij geleerd om van de kleine dingen te genieten iedere dag weer.
Natuurlijk zijn er altijd zorgen. Nu je 12 jaar wordt zijn er zorgen om wat de puberteit met jou, met je lijfje gaat doen. En ik weet heel goed dat het morgen anders kan zijn.
En daarom vier ik je leven, iedere dag, maar donderdag nog een beetje meer!
Voordat het zover is moeten we deze week samen nog wat zaken afvinken 😉
Vandaag krijg je je nieuwe rolstoel en duim ik dat alles goed is. Woensdag hebben we nog een afspraak bij dr Bok en donderdag tussen het trakteren door hebben we nog een afspraak bij de revalidatiearts. En dan is er een klein feestje. Helaas zorgt Corona ervoor dat ook jouw feestje niet zo kan zijn zoals je misschien heel fijn vindt. Maar ik weet zeker dat je geniet van de aandacht, de sfeer.

Lieve Lieke, lief mooi dapper meisje, ik vind het een eer om jouw mama te zijn!

Een reactie op “Bijna jarig!

  1. Patrycja

    Aah wat een mooie tekst Linda
    Ik straal als ik Lieke zie bij de kinderdagcentrum en als ik ze zie als ze aan het wandelen is en als ik ze zie als ze op de fiets is met jou ik word daar blij van en gelukkig van als Lieke aan het genieten is bij de kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.